Wil jij nog wat leuks doen met jouw familie, vrienden of met je partner in? Wij hebben de 5 leukste theatervoorstellingen in december op een rijtje gezet.

The Christmas Show (za 21 december en zo 22 december in de Ziggo Dome)

Dit is alweer de vijfde Christmas Show. Deze keer wordt het verhaal van Doornroosje en haar kerstprins verteld. Je gaat onder andere Carlo Boszhard en Famke Louise op het podium zien.

Kinky Boots (februari 25,26,27,28,29 en 1 maart 2020 in Theater de Meervaart)

De Broadway musical Kinky Boots is nu ook in Amsterdam te bewonderen! Deze vrolijke musical gaat over Charlie Price die de schoenenfabriek van zijn vader erft. Hij wordt pas in februari gespeeld, perfect om onder de boom te leggen!

ITA – Een Klein Leven (vanaf 12 december 2019 t/m 26 april 2020 in de Stadsschouwburg van Amsterdam)

Hou je meer van een aangrijpend stuk? Dan is Een klein leven een goede keus voor jou. Een Klein Leven is gebaseerd op het gelijknamige boek geschreven door Hanya Yanagihara. Je volgt het verhaal van Jude, die door een verschrikkelijke jeugd in zichzelf is gekeerd. Het is een prachtig verhaal vol tragedie.

Lazarus (speelt nog heel december 2019 tot 5 april 2020 in het DeLaMar Theater)

Ben je Bowie fan? Dan moet je deze musical hebben gezien. Het verhaal gaat over Bowie zijn alter ego Thomas Newton, die wordt gespeeld door Dragan Bakema. De muziek wordt live gespeeld en de hits worden in het Engels gezongen.

Wereld Kerstcircus (vanaf 19 december 2019 t/m 5 januari 2020 in Koninklijk Theater Carrรฉ)

Met 100 verschillende artiesten van over de hele wereld beloofd dit circus een feestje te worden. Het circus heeft dit jaar zelfs in Monte Carlo de Gouden Clown gewonnen, voor de beste circus acts.

Tekst Annette van der Kruijf Foto Pixabay