Zin om meer te genieten van het leven? Iets onvergetelijks meemaken met vrienden, familie of je geliefde? Stap dan op de boot die je naar dinerbeleving Winterlicht vaart en beleef een culinair avontuur op Forteiland Pampus!

Je avond uit gaat van start op een sfeervolle klipper met bar aan boord. Op de tap heerlijk speciaalbier en op de fles mooie wijnen en andere dranken. Een sfeervol verlicht fort en een warm gestookt paviljoen staan op het eiland klaar om je hart te veroveren. Laat je in je eigen tempo verleiden tot het proeven van alle voorgerechten. Ze zijn her en der te vinden in het fort. Neem daarna in het paviljoen plaats aan een mooi gedekte tafel en krijg je het hoofdgerecht en dessert geserveerd.

Scheep in om 18.00 uur in IJburg en kom een half uurtje later aan op Pampus in winterse sferen. Op dit forteiland gaat de liefde door de maag. Het combineert het culinaire met het historische, waarvan je in alle vrijheid kan genieten. Struin door de lange, donkere gangen. Ga je neus achterna en ontdek welke voorgerechten het fort voor je in petto heeft.  Maak buiten een frisse wandeling en tuur in de verte waar de skylines van Amsterdam, Almere en het Gooi flonkeren van de lichtjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijd voor een opwarmertje? In het charmante Pampus Paviljoen brandt de houtkachel en legt de chef-kok zijn laatste hand aan mooie seizoensgerechten en een fantastisch dessert. Voor Winterlicht wordt gekookt – precies zoals vroeger ook op Pampus gedaan werd – met producten van binnen de Stelling van Amsterdam: klein geproduceerd, met ook voor kwaliteit en zo duurzaam mogelijk.

Sluit uiteindelijk deze heerlijke avond af met een pittige espresso of een lekker drankje. Als je eenmaal weer voet aan wal zet, zal je merken dat je helemaal los bent gekomen van de waan van de dag. Geweldig!

Locatie: Forteiland Pampus, afvaart buitenkant sluis Amsterdam-IJburg
Website: pampus.nl/winterlicht

‘Winterlicht in één zin? Een verrassende avond op het unieke eiland Pampus, waarbij je geniet van mooie seizoensgerechten in zowel het historisch fort als het knusse paviljoen’