Begin de dag met een heerlijk ontbijtje. Waar in Amsterdam kan je een betaalbaar ochtendmaal scoren?

Hema

Bij de Hema heb je een pick & mix ontbijt (je kan het ontbijt samenstellen) vanaf €2,-. Wil je het ontbijt uitbreiden? Je betaalt €0,50 voor één extra item en nog eens €0,25 extra voor als je er twee neemt. Bij het ontbijtje krijg je verschillende drankjes, broodjes en belegsoorten. Ook kan je yoghurt-granola of vers fruit erbij nemen.

Intratuin

Bij Intratuin scoor je voor €2,95 een standaard ontbijt. Wil je meer? Dan betaal je wat extra. Hoeveel dat is kan verschillen per filiaal. Het maaltijdje van Intratuin bestaat uit een croissantje, pistoletje, koffie of thee, zoet en hartig beleg en een ei.

McDonald’s

Ook bij de wereldwijde fastfoodketen ontbijt je goedkoop. Bij de ‘Maccie’ kan je vanaf €2,95 ontbijten. Bij het ontbijt van McDonald’s gaat het om een drankje en ontbijtproduct naar keuze. Erg hongerig? Ook hier betaal je extra als je een uitgebreider ontbijt wilt.

La Place

Bij La Place ontbijt je voor een prijs van €4,75. Het ochtendmaal van La Place onderscheidt zich van de andere ontbijtjes door de hoeveelheid keuzes. Bij La Place bestaat de maaltijd uit koffie of thee, een glas versgeperste jus d’orange en 6 items van het ontbijtbuffet naar keuze. Het ontbijt van La Place bestaat uit 100% natuurlijke producten en alles is dagvers gemaakt. Als je de La Place app downloadt maak je ook nog eens gebruik van korting coupons.

Bakker Bart

Bij Bakker Bart kan je voor €3,75 genieten van een ontbijtje. Hier krijg je een broodje belegd met ham of kaas, roombotercroissant, jam, koffie of thee en verse jus d’orange. En als je een luxer of groter ontbijt wenst kan dat natuurlijk voor een hogere prijs. Wil je een omelet, een grote sap of een groot broodje, dan betaal je voor ieder item €0,75 extra.

IKEA

Een ochtendmaaltijd bij de Zweedse interieur gigant kost slechts €1,50. Hier krijg je een croissant en een kopje koffie voor. Als je lid bent van de IKEA Family kost ’t zelfs maar €0,60!

Tekst Boris van Leeuwen Foto Freepik