Beautyredactrice Isa Wessels doet elke maand verslag van bijzondere (schoonheids-)behandelingen. Deze maand: behandelingen die je thuis kan doen, helemaal Corona-proof!

Jeukende vingers

In Amsterdam zijn ruim 300 nagelsalons te vinden en die zijn op dit moment, de reden is bekend, allemaal gesloten. Tuurlijk, er zijn veel ergere dingen aan de hand, maar afgebrokkelde nagels is voor veel vrouwen een flinke irritatiefactor. Daarom testte ik de UV-gelnagellak van Neess, verkrijgbaar via dermarolling.nl. Ik ging voor groen, lila, geel, blauw en roze – ik heb duidelijk de zomer in mijn bol! Nadat je je nagels gevijld hebt, breng je een basecoat aan. Vervolgens breng je twee laagjes kleur aan en tot slot een laagje topcoat. Iedere laag laat je drogen onder de UV-lamp. Tip: heb geduld en laat iedere laag goed drogen voordat je aan de volgende begint. Op deze manier krijg je het mooiste resultaat en geniet je twee weken lang van prachtige nagels.
dermarolling.nl

Lees ook: Bijzondere schoonheidsbehandelingen in Amsterdam!

Doe het zelf(bruiner)

Een vakantie of een bezoekje aan de zonnebank zit er voorlopig niet in, maar nu het zonnetje schijnt willen we toch dat leuke zomerjurkje aan. Voor witte melkflesbenen betekent dat het moment van de waarheid óf een likje zelfbruiner. Ik ging voor dat laatste en testte de zelfbruiners van Captain Tan. Ik was altijd een beetje sceptisch tegenover zelfbruiners. Daar word je oranje of helemaal vlekkerig van, dacht ik altijd. Met lichte paniek smeerde ik me in met deze zelfbruiner en wat bleek? Het werkte perfect! Ik werd mooi, egaal bruin. Niet te overdreven, maar zeker genoeg om vol zelfvertrouwen mijn blote benen te showen. Vooral de zelfbruiner van Bondi Sands vind ik erg fijn. Aanradertje dus.
captaintan.nl

Quarantaine vitamientjes

Ik eet uit verveling zo’n twintig quarantaine snacks per dag. Om toch nog de nodige vitamientjes binnen te krijgen, bestelde ik de biologische maaltijdboxen van Ekomenu. Je kunt wekelijks kiezen uit vijftien recepten, zodat je maaltijden ontvangt die bij jouw levensstijl passen. Ik koos een vegetarische curry, regenboogtortilla’s en groente frietjes met hamburgers. De maaltijden zijn snel en makkelijk te bereiden. Er zitten erg veel verse groentes bij en er is meer dan genoeg voor het aantal personen dat van de maaltijd meegeniet (in mijn geval drie). Wel voegde ik vaak een snufje van mijn eigen kruiden toe aan de recepten, om de smaken net iets beter naar voren te laten komen. Snel, makkelijk, geen irritaties van mensen in de supermarkt en toch nog een beetje het gevoel dat je uit eten bent – heerlijk in de quarantaine tijden.
ekomenu.nl

behandelingen

Productie Isa Wessels