Maak een tripje naar Batavia Stad Fashion Outlet om je alvast onder te dompelen in knusse kerstsfeer!

Net als in de film…

Voorwerk is de halve pret – en dat geldt ook voor de feestdagen. Tien tegen één dat je in aanloop naar de feestdagen zin hebt in zo’n spectaculair aangekleed kerstdorp om in de stemming te komen. Een Christmas market zoals je in films en series ziet: bij Batavia Stad Fashion Outlet snappen ze dat, dus zijn de straten omgetoverd in knusse winterse sfeer, met lampjes en grote kerstbomen. Net als in de film: je wil het! Wat je vast ook wilt: mooie kortingen van 30 tot 70% op je favoriete merken.

Petit Paris

Hou je van een Franse stijl? Weet dan dat je hier winkels van je favoriete Franse labels vindt. Net als in Parijs, maar dan dicht bij huis. Gloednieuwe aanwinsten zijn American Vintage (ja, ook een Frans merk, laat je niet bedotten door de naam), Sandro en Maje. Daar vind je fantastische items met die typisch Franse flair – chic en nonchalant. En met die lekkere kortingen is het makkelijk scoren.

Hap-slik-weg

Shoppen maakt moe. En een tikkie hongerig. Gelukkig zijn er genoeg koffieshopjes, snacktrucks en restaurants om bij te tanken. Rond de feestdagen serveren ze ook wintergerechten en kerstklassiekers, zoals warme churro of glühwein.

Dagelijks geopend

Heb je nog niet voor iedereen een cadeautje? En zou je zelf ook nog iets feestelijks willen? Het kan in aanloop naar de feestdagen druk-druk-druk zijn, dus is Batavia Stad Fashion Outlet op donderdag 22 en vrijdag 23 december tot 22.00 uur open. Maak er een avondje van, met een drankje en hapje tussendoor. Op nieuwjaarsdag is Batavia Stad geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Op 25 december is Batavia Stad gesloten.

Met wie ga jij straks naar Batavia Stad Fashion Outlet? bataviastad.nl/plan-je-bezoek