ASKO Schoonmaak en Bedrijfsdiensten, een begrip in Amsterdam en Amstelveen, vierde vorige maand haar 50-jarig bestaan.

In Amsterdam en Amstelveen heeft iedereen weleens van ASKO gehoord, of je ziet de auto’s met het ASKO-logo voorbijrijden. Al 50 jaar lang bedient ASKO haar klanten met veel inzet en passie voor het schoonmaakvak. ‘Doen wat je belooft’ is het motto van de eigenaren Marcel Bellis en Harry Neuteboom. Sinds zij in 2007 het stokje van oprichter Ger Husmann overnamen, is de filosofie nog steeds hetzelfde. De focus ligt op de klanttevredenheid en niet op groei. ‘Een tevreden klant maakt ons en onze medewerkers blij en gelukkig. Dat is het belangrijkste om voor te werken’, aldus Bellis en Neuteboom.

Van tandartspraktijken tot hoofdkantoren

ASKO heeft momenteel 80 medewerkers en verzorgt voor veel kleine MKB’ers in de regio de schoonmaakwerkzaamheden. Je kunt dan denken aan tandartsen- en fysiotherapiepraktijken, advocaten- en notariskantoren, makelaars, etc. Maar ook in de groot MKB is ASKO sterk vertegenwoordigd. ASKO mag trots zijn op het feit dat het bij een aantal klinkende namen het hoofdkantoor schoon mag houden.

Appartementencomplexen

Ook is ASKO gespecialiseerd in de schoonmaak van appartementencomplexen, waarmee het bedrijf vaak lange relaties heeft en stipt op vaste dagen in de week komt. Ook het specialistische werk – zoals hogedrukreiniging, glasbewassing, tapijtreiniging en huismeesterschap – is ASKO niet vreemd. Marcel en Harry zijn trots dat Amsterdam en Amstelveen nog steeds hun grootste werkgebied is. ‘Wij voelen ons hier thuis en het is en blijft gezellig. We kennen veel mensen en dat maakt het werken in deze omgeving erg prettig. Wij weten zeker dat onze klanten dit ook zo voelen en daarom is de betrokkenheid groot.’

ASKO Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten
Humberweg 10
1043 AC Amsterdam
Telefoon 020 676 4792
www.asko-schoonmaak.com