In Amsterdam leven naar schatting zo’n kwart miljoen katten en 30.000 honden. Hun personeel zet ze graag even in de schijnwerpers. Animal Crackers

 

Storm

Dit is Storm, altijd een superblij ei. Gedraagt zich als een kleine pup. Mensen zeggen ook vaak: ‘ah een puppy’, want hij is veel te klein voor een Berner van 4 jaar (die normaliter twee keer zo groot zijn).
Amaranthe en Brandon

Toeter

Twee jaar oud en een lieve deugniet met een eigen willetje.
Evelyne

Roxy

Een 2 jaar oude ‘rescue’ uit Roemenië. Is altijd in voor een spelletje. ‘Balletje?!’
Tessa

Silly

Onze Silly doet haar naam eer aan. Op deze foto is ze 11 jaar. Zonnebaden op het balkon doet ze nog steeds. Het enige wat nog ontbreekt, is een cocktail en een zonnebril.
Elise

Bo-dee

Dit is Bo-dee, op deze foto 8 weken en net 2 dagen bij ons. Inmiddels uitgegroeid tot een mooie labrador van 5 jaar. Ik blijf dit zo’n lieve foto vinden, mede door de lichte randjes om zijn oogjes.
Jacqueline

James

James is 4 jaar oud en zit graag op de bank om zijn favoriete programma’s op Cat TV te kijken. Verder heeft hij last van een ‘Resting Bitch Face’, maar hij is eigenlijk een zacht ei.
Sanne

Boris

Zes jaar oud, in de kerk van Ruigoord. Amen!
Ted

Chezzies Lennox

Dit is zijn favo boomstam. Met de storm is deze boom omgewaaid en hij liep er graag overheen, tot de Gemeente Amsterdam de boom grotendeels heeft weggehaald. Nu staat alleen de stam er nog, maar hij zit er graag op om de boel goed te kunnen bekijken.
Liana