In Amsterdam leven naar schatting zo’n kwart miljoen katten en 30.000 honden. Hun personeel zet ze graag even in de schijnwerpers.

 

Siam

Dit is Siam, een 5-jarige uit Spanje geadopteerde Siamees. Hij probeert alles wat karton of plastic is kapot te kauwen en slaapt altijd met z’n benen wijd.
Denise

Tabby

Tabby is 1,5 jaar oud en komt uit Roemenië. Altijd als we vertellen hoe ze heet, krijgen we als reactie: ‘Tabby nou gedaan?’.

Yoda

Zie hier Yoda, onze 10-jarige kater. Hij heeft zijn naam gekregen omdat hij als kitten zó lelijk was, dat hij echt op Yoda leek. Inmiddels is hij de mooiste van het nest.
Maud

Senchiro

Maak kennis met onze Senchiro, die de grachtenlantaarn als parasol gebruikt.
Lies

Binky

Kleine doerak Binky van 9. Hij vindt het heerlijk om vertroeteld te worden.
Charissa

Teuntje

Onze Teuntje, 9 jaar oud. Een lieverd met rare gewoontes. Ze twijfelt regelmatig tussen op de bank liggen en staan. Tijdens dat twijfelmoment gebruikt ze de tafel als hoofdsteun.
Saskia

Fistik

Wordt dit jaar 15. We hebben hem uit het asiel gehaald toen hij 10 was. Houdt ontzettend van kopjes geven, maar doet dat zo hard en onbezonnen dat we al een paar keer bijna ons neus hebben gebroken.
Sharita

Levi

Dit is Levi, 8 jaar en fotogeniek. Hij heeft 3 modi: eten, slapen en knuffelen. Denkt af en toe dat hij een rottweiler is en heeft laatst zelfs een kikker gevangen.
Daniëlla