Tanqueray 0.0 inspireert om de meest gewone momenten in je leven bijzonder te maken en verwelkomt iedereen op 14 januari in tijdelijke cocktailbar in wasserette.

Zodra de feestdagen voorbij zijn, neemt onze automatische piloot het stuur langzaam weer over. De was wordt routineus weggewerkt, behalve die paillettenjurk of smoking die maar uit blijft hangen. Een feestelijk aandenken aan dagen vol verrassingen en spontaniteit – daar kunnen we in januari ook wel wat kunnen gebruiken. Daarom opent Tanqueray 0.0 op 14 januari tijdelijk The Extraordinary Dry Bar; een wasserette omgetoverd tot speakeasy cocktailbar. Dat je je was moet doen is een gegeven, maar maak er dan een feestje van. Make the ordinary extraordinary!

Het speciaal maken van alledaagse momenten

We leven een groot deel van onze dag op de automatische piloot, gedachteloos haasten we van de ene geplande to-do naar de andere. De momenten dat we actief beslissingen maken, geven we steeds meer de voorkeur aan conscious consumption: keuzes maken waar we op lange termijn blij van worden. Van binnen en van buiten. Denk bijvoorbeeld aan het drinken van alcoholvrije drankjes die passen bij een bewuste lifestyle na de feestelijke decemberperiode. Alcoholvrij biedt de gelegenheid om te genieten van een smaakvolle cocktail en tegelijkertijd de meest gewone momenten naar een hoger niveau te tillen. Daarom wil Tanqueray 0.0 iedereen die hier behoefte aan heeft inspireren om een vleugje extravaganza aan hun meest routineuze klusjes toe te voegen. Op 14 januari opent The Extraordinary Dry Bar haar deuren in Amsterdam en Tanqueray 0.0 ontvangt je graag om dit te vieren.

The Extraordinary Dry Bar

Voor ieder die er klaar voor is om de gewone momenten bijzonder te maken én een item thuis heeft liggen dat nodig gestoomd moet worden, is er The Extraordinary Dry Bar. Per persoon kun je één kledingstuk kosteloos laten reinigen. Je kunt je kleding voor een stoombeurt inleveren en wanneer het jou uitkomt weer ophalen. Dat klinkt als een reguliere stomerij, maar dat is het niet! De wasserette is omgetoverd tot extravagante cocktailbar waar de DJ aan het draaien is terwijl je ondertussen geniet van een alcoholvrij drankje en bites. De cocktails worden gemaakt door Stefan Sumuel (bekend van Bar Feijoa in Amsterdam en winnaar van de Entree Best Bartender Award 2022).

Heb je niets te wassen, maar wil je er toch bij zijn? Ook dan ben je meer dan welkom voor een drankje en een dansje! Gelukkig maakt Tanqueray 0.0 je bezoekje aan de stomerij niet alleen een uitje op zaterdag 14 januari. In de hele maand januari krijg je namelijk na je bezoek aan de wasserette een code waarmee je bij bestelling van een Tanqueray 0.0 cocktail bij Bar Feijoa er één gratis bij krijgt!

Bewust genieten met Tanqueray 0.0

Tanqueray 0.0 laat iedereen een extraordinary leven leiden, ongeacht de gelegenheid. Het is de spreekwoordelijke kers op de taart van je (weekend)routines. Wat denk je ervan om de meest alledaagse momenten te upgraden met een Tanqueray 0.0 & Tonic? Alcoholvrije cocktails en mixdrankjes zijn steeds vaker een goed alternatief voor ieder die geen of minder alcohol wil nuttigen. Met de komst van Tanqueray 0.0 zijn die momenten nu net zo speciaal en hoef je nooit meer in te leveren op kwaliteit of smaak. Tanqueray 0.0 is gemaakt met dezelfde vier kenmerkende botanicals die worden gebruikt in Tanqueray London Dry Gin: jeneverbes, koriander, engelwortel en zoethout. Met als resultaat een premium alcoholvrije drank, maar boordevol smaak. Onmisbaar voor iedere host die vaak gasten thuis ontvangt.

The Extraordinary Dry Bar is te vinden op Kerkstraat 56 in Amsterdam en is geopend op zaterdag 14 januari van 17:00 uur tot 20:00 uur. Het is mogelijk om één kledingstuk per persoon kosteloos te laten reinigen. Let op: er is een beperkt aantal stoombeurten beschikbaar.

Geniet, maar drink met mate. Ga naar www.drinkiq.com voor meer informatie.