Op 20 december opende diamanthuis Royal Coster Diamonds officieel de deuren van haar nieuwe showroom in één van de vier monumentale villa’s aan het Museumplein.

Een nieuwe showroom…

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een complete renovatie van de showroom. Hoewel de historische kenmerken van het pand uit 1902 zorgvuldig zijn behouden, heeft het interieur een eigentijdse facelift gekregen.

… met een nieuwe ingang!

De nieuwe showroom krijgt een eigen ingang op het adres Paulus Potterstraat 6. Terwijl een bezoek aan de indrukwekkende slijpzaal een hoogtepunt is en blijft, maakt deze nieuwe ingang het voor doelgerichte shoppers eenvoudiger om directe toegang te krijgen. Royal Coster Diamonds heet iedereen van harte welkom om de showroom met sieraden en diamanten te komen bewonderen.

Lees ook: Ronald Koster: ‘Op zoek naar sieraden of horloges? Kom deze maand langs bij Royal Coster Diamonds’
Canals of Amsterdam

Tijdens de opening lanceerde Royal Coster tevens haar nieuwe collectie ‘Canals of Amsterdam’. De diamanten in deze sieraden zijn op een asymmetrische manier geplaatst, welke de oude grachtenpanden weerspiegelt. Dit om de perfecte imperfectie van de stad te eren.

Oudste diamantslijper

Royal Coster Diamonds, opgericht in 1840, is een van de oudste diamantslijperijen ter wereld. Het Amsterdamse diamanthuis staat wereldwijd bekend om zijn vakmanschap, passie voor diamanten, uitzonderlijk grote diamantenvoorraad en persoonlijke benadering van klanten.

Voor een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring kunnen afspraken worden gemaakt via www.royalcoster.com of via telefoonnummer 020-3055 555.