Zwanger zijn is één van de meest bijzondere levenservaringen. Om deze bijzondere ervaring vast te leggen, creëert le Bump een geheel op maat gemaakt 3D beeldje van jouw zwangere lichaam.

Familiebedrijf le Bump

Wat vijf jaar geleden begon als een hobby van de twee zussen Semra en Hüsne op een zolderatelier in de Jordaan, is nu uitgegroeid tot een wereldwijd merk. le Bump combineert 3D fotografie met eeuwenoude ambachten zoals bronsgieten en zet deze technieken in om zwangere lichamen vast te leggen. Zo wordt de babybuik, wat maar een korte fase is, voor altijd vereeuwigd in een tastbaar kunstwerk. ‘Onze kunstwerken gaan van generatie op generatie en zullen voor altijd gekoesterd worden’, vertelt Semra. Ze vervolgt: ‘Hoe mooi is het om zo’n kunstwerk van je moeder, je oma of overgrootmoeder te hebben?’ Hüsne: ‘Met de komst van een baby lijkt alles enkel nog om de baby te gaan. Terwijl je als zwangere vrouw door een totale transformatie gaat. Een kunstwerk van je babybuik is een prachtige manier om je moederschap te eren en te vieren.’

Hoe werkt het precies?

Je komt op afspraak in de studio aan de Van Woustraat, waar ze jou uitgebreid de collectie voorstellen. Daarna word je gefotografeerd en van je favoriete foto maken ze jouw kunstwerk. Als beste periode raden de zussen week 28 tot 36 aan: ‘dan is de buik in volle glorie vast te leggen.’ Enkele weken na de geboorte van je kindje ontvang je jouw le Bump kunstwerk thuis. Boek je afspraak nu via www.leBumpstudio.com of telefonisch via 06-41153879.

le Bump Studio
Van Woustraat 66H, Amsterdam
@lebumpstudio
www.leBumpstudio.com