Peer van Andel, mede-oprichter van sportschool Jimme, vertelt je alles over het groeiende probleem van obesitas.

Er is een zorgwekkende trend van een obesitas toename, waarbij de helft van de volwassenen van 20 jaar en ouder als te zwaar wordt beschouwd. De statistieken benadrukken de dringende noodzaak voor toegankelijke en effectieve fitness oplossingen die mensen kunnen helpen om actiever te worden en een gezondere levensstijl te omarmen.

Betaalbaar, laagdrempelig en divers

Sportschool Jimme richt zich op het bieden van deze toegankelijke fitness oplossingen, vooral in een tijd waarin sportscholen en andere vormen van fitnessactiviteiten veel te duur zijn geworden. Het platform biedt een unieke outdoor fitness ervaring die betaalbaarheid, gemeenschap en diversiteit in trainingsmogelijkheden combineert. Door sporters de mogelijkheid te bieden om op een laagdrempelige manier aan hun gezondheid te werken, draagt Jimme bij aan het bestrijden van de obesitasepidemie en het bevorderen van een gezondere samenleving.

Eerste les cadeau!

In de handige app boek je trainingen op jouw favoriete plekken en tijden in Amsterdam. De abonnementen geven je toegang tot verschillende sporten en gekwalificeerde trainers. Lekker zweten in een groepsles of meerdere vrienden uitnodigen voor een privé-sessie – net zo eenvoudig als het bestellen van je favoriete afhaalmaaltijd. Je kunt de Jimme app downloaden in de App Store om snel en gemakkelijk je eerste lesje te boeken. Als welkomstcadeau geeft Jimme jou de eerste les graag cadeau.

Neem gerust een kijkje op www.jimme.com. Zet ‘m op bij je eerste work-out!