Wat is er nu leuker dan overal heen kunnen rijden in een snel en wendbaar stadsvoertuig? De Carver is het ultieme vervoersmiddel voor in de stad. Drie redenen waarom jij een Carver moet hebben. 

1 Praktisch in gebruik

Dit 100% elektrische voertuig combineert de veiligheid van een auto met de flexibiliteit van een tweewieler. Gegarandeerd rijplezier én praktisch in gebruik. De Carver is volledig in Nederland ontworpen en ontstaan vanuit de droom van een slim, klein stadsvoertuig. Het bijzondere van deze wagen is dat de bovenkant kan kantelen ten opzichte van het frame aan de onderkant. Als je een bocht ingaat kantelt deze met je mee, wat zorgt voor een unieke rijervaring. Dankzij dit kantelsysteem krijg je een spectaculaire wendbaarheid én wegligging. En dat zorgt voor een dikke glimlach als je rijdt, elke bocht weer.

2 Compact formaat

Dankzij het compacte formaat is de Carver je beste vriend als het op parkeren aankomt. Weinig ruimte? Geen probleem! Je parkeert hem zo in de kleinste parkeerplekken. Ideaal in het centrum, waar er altijd een gebrek aan parkeerruimte is. Naast een dubbel geparkeerde auto op een drukke parkeerplaats of tussen een auto en een boom aan de Amsterdamse grachten; je kunt hem altijd overal kwijt.

3 Comfort

Waar de Carver zich pas écht onderscheidt van zijn tweewieler concurrenten is het comfort. Het stevige buizenframe zorgt voor een veilige rit en van binnen is er genoeg ruimte voor twee personen en je boodschappen. Een bijkomend voordeel is dat je dankzij de Carver in alle weersomstandigheden droog van A naar B komt. En als de zon schijnt haal je de ramen er uit en kan het dak open, voor het ultieme cabriolet gevoel.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt nu een proefrit boeken bij Carver dealer Welectric of Beelen in Amsterdam via www.carver.earth/proefrit

De beste deelauto van Amsterdam