Dat we bij Hermès terecht kunnen voor de laatste trends op het gebied van design, interieur en mode wisten we al, dat de winkels er prachtig uitzien wisten we ook, maar heb je de nieuwste winkel van Hermès al gezien? Holy Hermès!

https://www.instagram.com/p/BzL-lGpCvyk/

Het stijlvolle Kristallen Huis is te vinden in de PC Hooftstraat. Het is een monumentaal pand, waardoor bepaalde klassieke elementen bewaard moesten blijven. Dat is erg goed gelukt. De terracotta-stenen van de historische architectuur lopen over in glazen stenen. Prachtig!

 

https://www.instagram.com/p/BxsViAOoHIG/

Binnen kun je 294 vierkante meter aan kleding, accessoires en schoonheidsproducten van Hermès verwachten, omringd door het iconische Hermès mozaïekpatroon en brons-tinten. De prachtige houten trap in het midden van de winkel maakt de gehele ervaring compleet!

https://www.instagram.com/p/BzVGb2LnL7V/

Het doel van het bouwproject was Amsterdam op de kaart zetten als plek waar luxe modehuizen hand in hand gaan met het oude karakter en de architectuurstijl van de stad. Wij Nederlanders zijn vaste klant bij Hermès. Het Parijse modemerk wil ons daar voor bedanken, door middel van dit pand.

Het Kristallen Huis is zeker een bezoekje waard deze zomer!

Tekst Isa Wessels Foto Alexandre Godreau op Unsplash