Amsterdammers, opgelet! Maak kennis met Dinnerly: de meest betaalbare maaltijdbox van Nederland.

VANAF €2,95

Koken met een maaltijdbox hoeft niet duur te zijn. Dinnerly helpt om budgetvriendelijk te koken voor het hele gezin, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Ze bezorgen namelijk verse ingrediënten en makkelijke recepten om thuis heerlijk te koken – en dat vanaf €2,95 per portie!

FAMILIEVRIENDELIJKE RECEPTEN

Kies wekelijks uit 12 familievriendelijke recepten, zoals Thaise kip met cashewnoten of tagliatelle met ricotta. Elk recept kook je in 5 simpele stappen en duurt niet langer dan 30 minuten. Is dat even makkelijk!

2 OF 4 PERSONEN

Kies tussen een box voor 2 of 4 personen en ontvang 3 tot 5 recepten per week. Kom op! Waar wacht je nog op?

Bestellen met €40,- korting!

Namens Dinnerly mogen wij een exclusieve korting aanbieden aan de lezers van Mokum Magazine. Wil jij ervaren hoe makkelijk, snel, én betaalbaar koken met de maaltijdbox van Dinnerly is? Bestel dan nu jouw Dinnerly maaltijdbox met in totaal €40,- korting*! Ga naar dinnerly.nl en gebruik de code MOKUM40 om Dinnerly met korting te bestellen.

*In totaal €40 korting op de eerste 4 bestellingen, €10 per bestelling. Annuleren kan op elk moment. De korting is alleen geldig voor nieuwe klanten en geldig tot en met 30 juni 2021.