Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en ons haar is nog steeds dezelfde doffe kleur. Behoefte aan iets nieuws? Wij ook! Daarom hebben we de haartrends van deze zomer voor je op een rijtje gezet.

Kersenblond

Kersenblond is een mix van blond en rood. De kleur is heel toegankelijk en matcht bij bijna elk huidtype. Grote kans dus dat deze trend jou prachtig staat. Zomers, sexy en gewaagd โ€“ wij houden ervan!

https://www.instagram.com/p/BynKgwbApNe/

 

De slordige bob

Als je wat minder van opvallen houdt, is deze look misschien iets voor jou. Halflang haar met nonchalante slag. Heb je geen slag van jezelf? Niet getreurd! Je kan makkelijk golfjes in je haar maken met een stijl- of krultang. Een hoop beroemdheden gingen je voor, maar dat mag de pret niet drukken!

https://www.instagram.com/p/Butw92cH9lr/

https://www.instagram.com/p/By2KnsaoL-g/

 

Een lange pony

Er zijn erg veel varianten van deze trend. Zo kun je de lange pony slordig dragen, maar ook wat klassieker met een 70โ€™s-gevoel. Helemaal aanpasbaar naar wat jij het mooist vindt!

https://www.instagram.com/p/Bwz_EcVhrk6/

 

Accessoires โ€“ clips, scrunchies

Geen behoefte om een schaar in je lokken te zetten? Ga dan voor haaraccessoires, want ook deze zijn helemaal hip dit seizoen! Vooral statement clips (grote haarspelden) en scrunchies veroveren het straatbeeld.

https://www.instagram.com/p/ByPbleBA6PN/

https://www.instagram.com/p/Bzhrv6NBWez/

 

Tekst Isa Wessels Foto Pixabay