Klussen is niet voor iedereen weggelegd. Dit zijn 10 klustips van De Bouwmarktshop.nl.

1. ‘Ik heb een houten verdiepingsvloer en ik zou graag vloerverwarming willen. Kan dat?’

Jazeker. Er zijn lichtgewicht oplossingen zonder cement, ideaal voor op een houten verdieping. Te combineren met vrijwel alle topvloeren zoals PVC, laminaat, hout en tegels. Ons klimaatsysteem is een compleet pakket. Voorgefreesde Fermacell platen (= stevige en stabiele ondervloer) waar je de slangen in drukt en afwerkt met een spreidlaag. Een volledig droog en snel systeem vanaf een dikte van slechts 18mm. Een andere optie is om een Fermacell ondervloer te leggen waarin de sleuven ter plekke ingefreesd worden. Ook dit kunnen we voor je regelen.

2. ‘Mijn badkamer heeft een houten constructievloer. Zijn er lichtgewicht oplossingen om mijn badkamer vloer en wanden waterdicht te maken?’

Maak kennis met wedi! Wedi heeft met zijn bouwmaterialen voor de badkamer, verder gedacht. Met wedi is je badkamerverbouwing ca. 70% korter, bouw je écht waterdicht en heb je legio opties qua luxe. De slimme oplossingen, het lichtgewicht materiaal en de snelle montage maakt wedi hét innovatieve product voor je badkamer, 100% waterdicht en direct af te werken. Wedi biedt prefab (douche)vloeren, baden, wastafelmeubels, toilet en wanden. Je kunt met wedi je bestaande badkamer renoveren of een hele nieuwe badkamer bouwen. Op Justwedi.nl vind je het hele aanbod van wedi! (Justwedi is onderdeel van De Bouwmarktshop.nl)

3. ‘Ik hoor mijn kinderen boven lopen en rennen. Ik wil graag mijn houten verdiepingsvloer geluidsisolerend maken, met welk product kan ik dat het beste doen?’

Fermacell is je antwoord! Fermacell vloeren zijn een begrip op zichzelf als het aankomt op contactgeluid reductie. Deze gipsvezel vloerelementen zijn zelf te leggen en realiseren een aanzienlijke verbetering qua comfort. De elementen bestaan uit gipsvezel + een zachte onderlaag zoals wol, vilt of houtvezel. Die combinatie zorgt ervoor dat een Fermacell vloer een van de beste oplossingen biedt bij contactgeluid. Deze zwevende vloeren zijn ook te bestellen incl. montageservice. De Bouwmarktshop mag zich officieel online Fermacell partner noemen, informeer gerust wat het beste past in jouw situatie.

4. ‘Ik heb een houten verdiepingsvloer maar ik zou graag een PVC vloer willen. Welke opties zijn er dan?

Die mooie visgraatvloeren zijn prachtig in de sfeer van Amsterdamse huizen. PVC is perfect als het gaat om geluidsdemping maar ook bijvoorbeeld in combinatie met vloerverwarming.Heb je een egale ondervloer en kies je voor klik PVC? Dan kan je direct aan de slag, klik PVC is een heel goed DIY product. Is de ondervloeren niet zo egaal of wil je lijm PVC gaan gebruiken? Dan is egalisatie aan te raden. Het verlijmen van PVC is vaak voor de vakman weggelegd. We hebben een legservice die alles voor je uit handen kan nemen!

5. ‘Ik heb een oud grachtenpand in Amsterdam gekocht. Ik wil mijn materialen graag op de vierde verdieping hebben en liever niet alles naar boven sjouwen. Leveren jullie ook op hoogte? Heb ik hier een vergunning voor nodig?’

Wij kunnen op hoogte leveren, het zo geheten verticaal transport. Je hebt een vergunning nodig voor het tijdelijk blokkeren van je straat. De vergunning aanvraag dien je zelf doen, de rest regelen wij voor je. In overleg wordt er een dag en tijd gepland. De kraan zal de bouwmaterialen voor het raam op de vierde verdieping hangen. Jij zorgt dan dat er een aantal mensen op de betreffende verdieping staan om de bouwmaterialen naar binnen te halen. Geregeld!

6. ‘Ik woon in de S100 ring kunnen jullie daar ook bouwmaterialen leveren?’

Jazeker! Wij hebben sinds de aanscherpingen in oktober ons transport voor Amsterdam aangepast. We rijden met kleinere en minder zware vrachtwagens om te voldoen aan de voorwaarden en overbelasting te voorkomen. Dus ook in zone zwaar verkeer kunnen we je bouwmaterialen leveren!

7. ‘Ik heb bij jullie deuren en een visgraatvloer besteld. Hebben jullie ook een montageservice?’

Wij hebben zeker montageservices voor deuren, vloeren en vloerverwarming. Bij het bestellen kun je bij ons gewoon je monteur in je winkelmandje doen. Handig! Wij nemen contact met je op om je bestelling door te nemen en een gewenste datum met je te plannen. De vakman geven we je gegevens, hij maakt zelf een afspraak met je. We proberen altijd af te stemmen dat het leveren van de bouwmaterialen en de montage, zoveel mogelijk gelijk loopt. Zo zit je zo min mogelijk in de troep en met bouwmaterialen in je huis. Twijfel je over de afmetingen? Onze vakmannen kunnen ook komen inmeten.

8. ‘Kan ik alle bouwmaterialen online bestellen? Is de kwaliteit goed?’

Je kunt zowat een heel huis bouwen met de materialen van De Bouwmarktshop.nl. Qua merken bieden we uitsluitend professionele materialen aan. De basic bouwmaterialen voor binnen zoals gipsplaten, isolatie, hout en metal stud zijn volop aanwezig. Maar ook qua ruwbouw bieden we veel zoals dakpannen, dakisolatie, gevelbekleding en fundering. Waar we écht blij van worden zijn slimme, complete systemen die de verbouwing sneller en makkelijker maken en zorgen voor een beter eindresultaat. Denk aan wedi badkamers, zolderisolatie, droogbouw vloerverwarming, Faay wandsystemen en de Fermacell vloeren. Klaar met verbouwen? Laat dan ook de mooiste tegels, vloeren en deuren door ons thuisbezorgen om voor de absolute wow-factor te gaan.

9. ‘Hoe weet ik welk type deuren ik moet bestellen?’

Het vervangen van je binnendeuren geeft een enorme boost aan je inrichting. De keuze is enorm uitgebreid qua styling. De zwarte industriële look is enorm populair i.c.m. een visgraatvloer maar er is nog veel meer dan dat. Kamerhoge deuren, klassieke deuren, brandwerende deuren incl. kozijn en aluminium trendy sets. Nadat je jouw keuze hebt gemaakt kun je kiezen voor de gewenste afmeting en het type deur (opdek of stomp). Onze webshop zal je hierbij helpen maar neem bij enige twijfel zeker contact op. We denken graag met je mee.

10. ‘Ik zou weleens de materialen willen bekijken en kennis willen maken met de gezichten achter de webshop, kan dat?’

Dat is zeker mogelijk. Wij hebben in Vught (NB) een showroom met opstelling van een aantal van de producten we online hebben staan. Je ziet op de webshop welke producten te zien zijn in de showroom. Denk aan binnendeuren, (PVC) vloeren, tegels, ondervloeren of gevelbekleding. Maar ook bouwmaterialen voor je badkamer, dakplaten of (een selectie van) dakpannen kun je bekijken. Daarnaast denken we graag met je mee. Het liefst bieden we complete pakketten aan. Denk bijvoorbeeld aan vloerverwarming. Zoveel opties en welke is nu het beste voor jouw situatie? Belangrijk is dat de opbouw klopt, wij kunnen je hierin adviseren. Kortom, kom gezellig naar Brabant en maak gemakkelijk via de site een afspraak voor een bezoekje aan onze showroom!

www.debouwmarktshop.nl