In Adrift zeilen Tami en Richard over de Stille Oceaan. De klus die ze hebben aangenomen lijkt op een perfecte vakantie. Totdat ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Bij The First Purge gaan we terug naar het begin en zien we de allereerste avond waarop er gePurged mag worden: een periode van 12 uur waarin alles mag. In Sicario: Day of the Soldado zijn de drugskartels aan de Mexicaans- Amerikaanse grens machtiger dan ooit. En in Show Dogs schakelt Max de hulp van zijn hondenvrienden in om een mysterie rond een diefstal op te lossen.

Adrift

Tami (Shailene Woodley) en Richard (Sam Claflin) zeilen met een jacht over de Stille Oceaan. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken. Totdat het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan.

The First Purge

In The First Purge gaan we terug naar het begin en zien we de allereerste avond waarop er gePurged mag worden: een periode van 12 uur waarin er wetteloosheid van kracht is, om het misdaadcijfer onder de één procent te krijgen.

 

Sicario: Day Of The Soldado

De drugsoorlog aan de Amerikaans-Mexicaanse grens is geëscaleerd nu de kartels zijn begonnen met het verhandelen van terroristen over de Amerikaanse grens.

 

Show Dogs

Stoere politiehond Max en politieman Frank zijn gedwongen om samen te werken en undercover te gaan tijdens één van de meest exclusieve hondenshows van LAS VEGAS.