In de nieuwe Mission: Impossible is Tom cruise terug als Ethan Hunt en bevindt hij zich in een race tegen de klok. Janneman Robinson & Poeh is het nieuwe hartverwarmende Disney live-actionavontuur waarbij Janneman na jaren wordt herenigd met Winnie. In The Meg wordt een onderzeeër aangevallen door een ruim 22 meter lange prehistorische haai. En Audrey en Morgan raken in The Spy Who Dumped Me onverwachts verstrikt in een internationale samenzwering.

Mission: Impossible - Fallout

Nadat een missie verkeerd afloopt, bevindt Ethan Hunt (Tom Cruise) zich samen met zijn IMF team in een race tegen de klok.

Janneman Robinson & Poeh

Janneman Robinson, een jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh, is nu een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Janneman is niet gelukkig. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie.

The Meg

Een onderzeeër wordt aangevallen door een ruim 22 meter lange, als uitgestorven beschouwde prehistorische haai. Jonas Taylor wordt gerekruteerd om de bemanning te redden van deze bedreiging.

The Spy who dumped me

Audrey en Morgan raken onverwachts verstrikt in een internationale samenzwering. Audrey’s ex blijkt namelijk een spion te zijn.