Wijnwinkel en slijterij Ton Overmars organiseert overheerlijke wijnproeverijen. Van € 35 tot € 1.000 per persoon: cheers!

Sinds april is er een nieuwe ‘event-venue’ bijgekomen in Amsterdam-Zuid: Ton’s Wijnkelder. Onder de winkel aan het Hoofddorpplein 11, die sinds 1971 gezorgd heeft voor zulke mooie momenten, is nu een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan Ton Overmars Slijterijen. Gebleken is dat er steeds meer tijd en interesse is om je – naast familie en werk – ook op andere vlakken te ontwikkelen. Met de wijnproeverijen van Ton komen we tegemoet aan de vraag. 

Lees ook: Ton Overmars: Amsterdamse iconen en revolutionaire wijn

Wil je een basisproeverij met je eigen groep, of gewoon aanschuiven bij een bestaande sessie van een proeverij waarbij wijnen opengaan die je normaliter, vanwege de hoge prijs, nooit zou proeven? Dat kan vanaf nu! Melle en Miguel zoeken dan in de wijnkelder, samen met jou, wijnen uit tot €12.000,- per fles en bestellen bijbehorende hapjes. Het wordt vaak ‘misbruikt’, maar in dit geval geldt: ’the sky is the limit’. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om de basisproeverij van €35,- per persoon te bezoeken. Als je met een groep komt, kun je Tons Wijnkelder ook exclusief afhuren. Op onze klanten na dan, die tijdens de proeverij gewoon doorgaan met wijnen uitkiezen. Je krijgt daarbij een realityshow gevoel: als toeschouwer maak je mee wat er zich die 2 uur in de kelder afspeelt.

Neem snel contact op met miguel@tonovermars.nl en je hebt binnenkort een onvergetelijke middag. Proost!

Meer info? Check www.tonovermars.nl