Maak kennis met Privéhuis Park 118 Amsterdam, door sommigen genoemd als hét Privéhuis in Amsterdam. Zeven dagen per week, zijn er voldoende ondeugende dames aanwezig. 

Wil je de dagelijkse sleur even onderbreken? Even nieuwe energie opdoen en je ontspannen in gezelschap van een of meerdere sexy dames? Dan is Park 118 het ondeugendste adresje van Amsterdam en omstreken om heerlijk te relaxen.

Bij Park 118 zijn 7 dagen per week diverse sexy dames aanwezig in de leeftijd van 21 tot ca. 40 lentes van diverse nationaliteiten. Ieder met haar eigen specialiteit en ondeugende service. De Park 118 girls verwennen jou met plezier op 1 van de sfeervolle luxueuze kamers waarvan enkelen voorzien zijn van een jacuzzi en of douchecabine. Ook hebben diverse kamers een airco. Tevens kan je voor een sauna-arrangement kiezen in de speciale VIP-kamer waarnaast een heerlijke sauna met douchecabine is gesitueerd. Zo kan je samen met de sexy dame van jouw keuze genieten van elkaar, een weldaad voor je lichaam en geest!

Discretie, hygiene & service staan hier hoog in het vaandel. Zo word je altijd separaat van andere gasten voorgesteld aan de beschikbare dames. Ons privehuis is discreet gelegen tegenover het Sarphatipark in de bekende en goede wijk De Oude Pijp net ten zuiden van het Centrum van Amsterdam.

www.privehuis118amsterdam.nl