Laminaat is het beste alternatief voor een houten of een parketvloer. Het grote voordeel van laminaat is dat het net zoโ€™n mooie en warme uitstraling heeft als een houten vloer, maar veel onderhoudsvriendelijker is. Vlekken verwijdert u eenvoudig met water, zonder dat u hiermee het laminaat beschadigt. De toplaag van de laminaatvloeren van laminaat-plaza zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer slijtvast.

Uitgebreid assortiment Laminaat bij Laminaat-Plaza

U vindt bij Laminaat-plaza goedkoop laminaat van Europese topmerken. Onze restpartijen koopt u al vanaf โ‚ฌ 2,49 per vierkante meter inclusief btw. Door het inkopen van grote partijen laminaat zijn wij in staat om onze prijzen laag te houden, zonder dat u inlevert op kwaliteit en service. Uiteraard heeft u ook keuze uit een groot en divers aanbod van PVC, parket, ondervloeren en plinten.

Hoogste kwaliteit en service bij Laminaat-Plaza

In onze showroom hebben we een groot assortiment met vloeren van de beste kwaliteit voor de laagste prijzen van Nederland, zonder dat u inlevert op kwaliteit en service. Onze medewerkers hebben kennis van zaken en weten u alles te vertellen over de verschillende soorten vloeren.

Heeft u uw droomvloer gevonden? Dan bezorgen we deze binnen 24 uur bij u in Nederland of Belgiรซ. Met onze legservice bent u verzekerd van een strak aangelegde laminaat- of PVC vloer die jarenlang meegaat. Zeven dagen per week staat de koffie, thee en frisdrank voor u klaar.

Laminaat-plaza

Markerkant 10-25
1316 AB Almere
www.laminaat-plaza.nl
Mailadres: info@laminaat-plaza.nl
Telefoon: 036-5247579