Lekkere biertjes; Amsterdam weet er wel raad mee. Mokum Magazine heeft voor jou de beste biercafés op een rijtje gezet. Proost!

Gollem

Raamsteeg 4, Daniel Stalpertstraat 74, Overtoom 160-161, Amstelstraat 34, Zeedijk 5, Entrepotdok 64

Gollem heeft maar liefst zes locaties in Amsterdam. De nieuwste locatie is gevestigd op de Amstelstraat en heeft 30 bieren op de tap en meer dan 250 op de fles!

Craft en Draft

Overtoom 417

Craft en Draft is een echte aanwinst voor de bierdrinkende Amsterdammer! Bij binnenkomst staren veertig biertaps je aan en ook de meer dan 100 soorten bieren op de fles zijn klaar om opgedronken te worden.

Délirium

Piet Heinkade 4

Hun slogan is ‘The place to beer’ en hier is niks aan gelogen. Délirium heeft namelijk maar liefst 520(!) bieren op de menukaart staan. Misschien niet the place to beer voor mensen die moeilijk zijn in keuzes maken… 😉

In de Wildeman

Kolksteeg 3

Dit biercafé café heeft 18 bieren op de tap en 250 soorten bier op de fles. Geen idee welke je moet nemen? Het personeel voorziet je graag van een goed bieradvies!

De Zotte

Raamstraat 29

De Zotte is een sfeervol bruin café met een hele uitgebreide bierkaart. Weet je niet wat je moet kiezen? Het biertje van de maand is altijd een goede optie om mee te starten! Zotte heeft overigens ook nog een jonger zusje op de Lijnbaansgracht; Tripel.

Het Arendsnest

Herengracht 90

Het Arendsnest is een prachtig bruine kroeg met alleen maar Nederlandse speciaalbiertjes op de kaart! Hou je meer van Amerikaans bier? De eigenaar van Het Arendsnest heeft ook nog The Beer Temple; een kroeg met alleen maar Amerikaans bier op de kaart!

Brouwerij De Prael

Oudezijds Armsteeg 20

Last but not least! De Prael, waar natuurlijk elke woensdag het dak eraf gaat tijdens onze Mokums bingo, heeft een tal van lekkere, zelf gebrouwen biertjes (met hele leuke namen overigens!). Bingo en bier, wat wil een mens nog meer?