Mokum Magazine hoofdredacteur Martijn van Stuyvenberg (46) zit dit jaar 25 jaar in het vak. Hij werkte voor de grootste tijdschrifttitels van Nederland en interviewde (inter)nationale wereldsterren als Beyoncé, Eminem, Robbie Williams, Enrique Iglesias, Shakira en Rihanna. In ‘Off The Record’ vertelt hij de verhalen achter de schermen. 
Hihihi.
Hahaha.
Hohoho.
Zelfs als onervaren vlegel uit Zutphen had ik het onmiddellijk door dat er iets aan de hand was toen ik op een ochtend in 1996 de Hitkrant redactie binnenwandelde. Vrijwel iedereen begon te schateren als ik ze aankeek. ‘Stuyf, we hebben zóiets leuks voor je’, proestte de eindredacteur het uit. 
Hihihi.
Hahaha.
Hohoho.
Hij wees op een pakketje dat op mijn bureau lag. Ik maakte het open en zag de single Airbag Generation van Lolo Ferrari. Deze rondborstige zangeres was 22 keer geopereerd en haar borsten wogen uiteindelijk zes kilo en ze hadden een borstomtrek van 130 centimeter. We mogen haar interviewen. ‘Oh, dan kan ik het interview in het Frans doen’, merkte ik te droog en veel te serieus op en ja hoor:
Hihihi.
Hahaha.
Hohoho.
En ik dééd het interview in het Frans. Dat werd enorm op prijs gesteld door Lolo, met wie ik het langste half uurtje uit mijn leven heb doorgebracht. Ga er maar aanstaan: zoeken naar Franse woorden en zinnen terwijl ik me erop moest concentreren om níet naar die gigantische voorgevel – die bijna op mijn knieën lag – te kijken. Het eerste ging me vrij aardig af, dat laatste was schier onmogelijk.
Lolo Ferrari pleegde op 5 maart 2000 zelfmoord.
Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.