Wat is er nu mooier dan de sprankeling van diamanten? Volgens Royal Coster Diamonds luidt het antwoord op die vraag: ‘de sprankeling van diamanten met korting!’

Royale korting op diamanten

Royal Coster Diamonds is al 180 jaar een bekende speler in Amsterdam. ’s Werelds oudste diamantslijperij is gevestigd aan het Museumplein. Hier geeft de buurman van het Rijksmuseum betaalde én gratis rondleidingen waarin de bezoeker de mystieke wereld van diamanten kan ontdekken. Nu heeft Royal Coster van 1 november 2020 tot en met 31 januari 2021 de Koninklijke Kortingsweken. Dit houdt in: diamanten juwelen met een royale korting. En daar is niets aan gelogen. De diamantair biedt 35% korting op haar hele eigen collectie. Met de feestdagen voor de deur is dat natuurlijk altijd mooi meegenomen. Maar daarnaast zijn er nog meer aantrekkelijke acties. Zo geldt er een korting tot 30% op merksieraden zoals Chopard en op merkhorloges zoals Omega en Longines.

Lees ook: Monica Geuze en haar favoriete adresjes in Amsterdam!

Last Chance Collectie

Onlangs lanceerde Royal Coster de Last Chance Collectie. Dit is een collectie van diamanten juwelen die uit het assortiment verdwijnen. Op deze producten zit ook al een fikse korting, maar tijdens de Koninklijke Kortingsweken komt hier nog een schepje bovenop. Kortingen op de Last Chance Collectie lopen op tot wel 50%.

Kom langs, maak een afspraak of boek een online consult

Vanaf 1 november nodigt Royal Coster je van harte uit om langs te komen en de diamanten sieraden te bewonderen. Vooraf (online) een afspraak maken heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Daarnaast is het ook mogelijk om online een consult te boeken. Zeker in deze tijden begrijpt de diamantair dat het niet altijd prettig voelt om langs te komen. Daarom kan je online een videobelafspraak inplannen met een diamantconsulent. Vooraf geef je aan waarnaar je op zoek bent en middels een medium zoals WhatsApp-bellen of Google Hangouts laat een consulent je de diamanten zien.

Meer informatie over de Koninklijke Kortingsweken van Royal Coster Diamonds kun je vinden op de website costerdiamonds.com. Voor vragen kun je bellen naar +31 (0)20 305 55 55 of mailen naar support@costerdiamonds.com