Er bevindt zich een explosie van vacatures in Amsterdam. In de horeca, zorg, handel etc. zijn ze dringend op zoek naar personeel. Mokum Magazine licht elke zaterdag een Amsterdamse vacature uit. Deze week: Restaurant-café de IJ-kantine is op zoek naar een junior souschef.

De IJ-kantine is een groot restaurant met een riant terras gelegen op een unieke locatie aan het water op de NDSM-werf in Amsterdam noord. Het restaurant beschikt over 200 zitplaatsen binnen en nog eens 180 zitplaatsen op het terras. De IJ-kantine is dagelijks geopend vanaf 9 uur en het publiek is zeer gevarieerd. Het team van de IJ-kantine is erop gericht om naast reguliere gasten, ook zakelijke gasten en groepen te verwelkomen en aan hun wensen te voldoen. Hiervoor is soms veel flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en creativiteit voor nodig, zowel van de bediening als van de keuken.

De IJ-kantine zoekt een junior souschef die goed kan communiceren, flexibel is en samen met de chef-kok en souschef een redelijk groot keukenteam kan leiden. Het team bestaat momenteel uit 4 zelfstandig werkende koks, 2 leerlingen en een variërend aantal keukenhulpen. Gezien de drukte en het gevarieerde publiek is het belangrijk dat je stressbestendig bent, gewend bent om in oplossingen te denken die noodzakelijkerwijs en af en toe ‘buiten de box’ moeten zijn. Je bent verantwoordelijk om samen met de chef-kok en souschef de kaart op te stellen en de inkooppercentages te berekenen en bewaken.

Geïnteresseerd?

De IJ-kantine is op zoek naar een enthousiaste junior souschef die meteen aan de slag kan. Ken of ben jij iemand die hiervoor gemaakt is? Deel dit bericht of stuur een korte motivatie en je CV naar keuken@ijkantine.nl.

Meer vacatures zien? Ga naar www.ijkantine.nl 

 

Productie Boris van Leeuwen/IJ-kantine