Wat gebeurt er deze week in Amsterdam? Wij zetten een aantal hoogtepunten voor je op een rijtje. 

Handhaving scooters op rijbaan

Vanaf vandaag worden scooterrijders beboet die illegaal op het fietspad of zonder helm rijden. Sinds 8 april moeten snorfietsers naar de rijbaan en bestuurders zijn verplicht om een helm te dragen. Nu wordt hier door een speciaal team van boa’s en motorrijders op gehandhaafd. Bestuurders die betrapt worden, kunnen een boete krijgen.

Volgende week Pizza Bingo in Brouwerij de Prael

Effe wachte… PIZZA! Dat wordt smullen geblazen op 12 juni bij de Pizza Bingo in Brouwerij De Prael! Niet alleen van alle slices waarop we jullie trakteren, maar ook van alle mooie prijzen die je op deze onvergetelijke avond kunt winnen! Wie wordt jouw Pizza+Bingo date?

Kosten: €25,- per persoon
Reserveren? Mail naar boekingen@mokummagazine.nl

Winactie

Volg jij onze Instagram al? We hebben er sinds gisteren een hele leuke Vaderdag winactie in samenwerking met House of Watt op staan. Volg @mokummagazine snel en doe mee!

Concert De Jeugd van Tegenwoordig in Olympisch Stadion

Vrijdag 7 juni geeft De Jeugd van Tegenwoordig een show in het Olympisch Stadion genaamd ‘1000’. Het concert in het Olympisch Stadion wordt de grootste show ooit gegeven in de Nederlandstalige hiphop, zo zeggen ze zelf.

Pinksteren

In Amsterdam barst het van de evenementen. Er zijn diverse festivals, waaronder het Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse Bos. Tijdens het Openluchttheater Vondelpark treden onder andere Trijntje Oosterhuis en cabaretier Martijn Koning op.

 

Tekst Boris van Leeuwen Foto Vincent Popken