Het is eindelijk mooi weer dus dat betekend dat veel mensen naar het strand gaan. Tijdens een dagje zon, zee en zand zie je ook de meest maffe types. Deze mensen kom je zeer waarschijnlijk tegen op het strand.

 

De zandhater

Deze persoon schudt elk kwartier zijn handdoek leeg met zand en houdt eigenlijk helemaal niet van het strand. Ook gaan deze mensen liever niet het water in, want daar zwemmen misschien wel grote vissen en vieze kwallen.

 

(bijna) naakt

Vrouwen (of mannen) die topless of zelfs helemaal naakt aan het zonnen zijn. Toch even schrikken als je je hoofd omdraait.

 

Duitse kuilen

Misschien is dit een heel groot vooroordeel, maar Duitsers graven vaak kuilen op het strand. Waarom? Dat weet niemand.

 

Zonnebankbabes

Wanneer de zon niet schijnt liggen deze mensen onder de zonnebank, maar wanneer het warm weer wordt kruipen ze eronder vandaan en gaan ze op het strand liggen. Voor deze mensen is bruin nooit bruin genoeg.

 

Iets teveel zonnebrand

Deze mensen zijn extra voorzichtig en smeren zich het liefst dertig lagen over elkaar in met zonnebrand tot ze helemaal wit zien.

 

Schaduwlover

‘Daar komt een wandelende parasol het strand op lopen’ zou je denken. Maar nee, het is de schaduwlover die liever geen moment in de zon wil zitten. En maar zeuren dat je niet bruin wordt.

 

Tekst Vincent Popken Foto Pixabay