Heb jij al een abonnement op Mokum Magazine? Een abbo kost je slecht €25,- euro per jaar. Dit zijn 7 topredenen waarom jij je nu moet inschrijven!

Ontvang Mokum Magazine elke maand als eerste

Nooit meer door weer en wind om de nieuwste Mokum Magazine te halen voor de leukste interviews, testjes, puzzels en columns? Met een abonnement krijg je hem gewoon elke maand thuisgestuurd!

Echte Amsterdammers lezen Mokum Magazine

Je bent geen echte Amsterdammer als je Mokum Magazine niet leest natuurlijk!

Geef een abonnement cadeau!

Via ons aanmeldformulier onder aan dit bericht kun je heel gemakkelijk iemand met een jaarabonnement verrassen. Wie verdient er volgens jou een jaar lang het grootste Amsterdamse blad?

Speciale edities

Regelmatig brengt Mokum Magazine een speciale editie uit. Afgelopen jaar hadden we een editie met Baantjer en een maand later stond het blad volledig in het teken van ‘t Schaep met de 5 Pooten! Wie weet wat we in de toekomst gepland hebben staan?

Puzzelen voor mooie prijzen

Elke maand staat het blad weer vol met woordzoekers, zweedse puzzels en sudoku’s waarmee je de leukste prijzen kunt winnen. Met een abonnement kun je elke maand weer meespelen.

Slechts 2 euro per maand

Omgerekend kost een abonnement op Mokum Magazine slechts €2,08! Dan valt het al helemaal mee, toch?

Support Mokum Magazine

Met je jaarlijkse bijdrage van een geeltje zorg je er ook voor dat je favoriete maandblad kan blijven bestaan, want laten we eerlijk wezen: een blad maken is natuurlijk niet gratis 😉