Vandaag is het 1 april en veel bedrijven halen alles uit de kast om mensen op het verkeerde been te zetten. Wij hebben een paar ‘leuke’ grapjes voor jullie op een rijtje gezet.

Febo

Zelfs de Febo is slachtoffer geworden van een plofkraak. Ze zijn op zoek naar een man rond de 30 die zijn armen vol heeft met kalfskroketten. Wie weet hier meer?

 Google Tulip

Dankzij de Wageningen Universiteit is het nu mogelijk om met tulpen te praten. In samenwerking met Google hebben ze een apparaat ontwikkelt waarmee dat kan.

Kasper Dolberg

Bij Ajax was spits Kasper Dolberg het slachtoffer van een 1 april grap. Iemand heeft zijn auto verplaatst en op de atletiekbaan neer gezet. Dolberg zelf denkt dat zijn landgenoot Lasse Schöne de dader is.

The Amsterdam Dungeon

Je kunt nu voor maar €100,- aanwezig zijn bij de eigen begrafenis. The Amsterdam Dungeon organiseert deze ‘realistische’ belevenis.

 Venco

Vanwege de Brexit stapt Venco over op Nederlandse drop.

Haga Lyceum

Gisteren maakte de Islamitische school bekend dat Arnoud van Doorn (ex-PVV) de nieuwe interim directeur zou worden vanaf 1 april. Hoewel de school bleef volhouden dat het niet om een grap zou gaan, hebben ze vandaag toch bekend gemaakt dat het niet echt zo is. Niet iedereen kon deze grap waarderen.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3376212/haga-lyceum-loog-over-1-april-grap

 

Tekst Vincent Popken Foto Facebook Febo