Wat is er nu leuker dan lekker een filmpje doen in het weekend? Bij Pathé De Munt, Tuschinski, Arena en City zit je comfortabel en kijk je naar de beste films. Dat wordt nog lastig kiezen! 

Van de sexy soft-sm van Fifty Shades: Freed tot het grappige Early Man uit de Aardman Studio’s en het doodenge Winchester: The House That Ghosts Built tot het prachtige The Florida Project: deze toppers wil je zéker zien.

FIFTY SHADES: FREED

Ana en Christian zijn eindelijk getrouwd, in dit derde deel van de Fifty Shades trilogie van schrijfster E.L. James. Maar het sprookje wordt bedreigd door demonen uit hun verleden. Zal het het kersverse bruidspaar lukken om trouw te blijven aan elkaar, én aan zichzelf? We kunnen je garanderen: het antwoord op die vragen is héél spannend en één en al erotiek. Zonder meer een lust voor het oog met de prachtige hoofdrolspelers Dakota Johnson en Jamie Dornan.

THE FLORIDA PROJECT

De zesjarige Monee wordt opgevoed door haar alleenstaande, chaotische moeder. In een goedkoop motel proberen ze het beste te maken van hun leven. En dan blijkt dat de kinderen in deze ontroerende film een stuk volwassener zijn dan de volwassenen, die een puinhoop van hun bestaan maken.

WINCHESTER: THE HOUSE THAT GHOSTS BUILT

Is er iets dat Helen Mirren niét kan spelen? De gelauwerde actrice zet een getergde miljonaire neer, die haar fortuin heeft verdiend met de wapenindustrie. Maar het enorme huis dat ze bewoont wordt bezocht door boze geesten, die hun leven verloren door háár geweren. Sfeervolle horror in Victoriaanse stijl waarin niet alleen de actrice, maar ook een doodeng landgoed een belangrijke rol speelt.

EARLY MAN

De Britse Aardman Studio’s leveren al jaren de meest fantastische animatiefilms af, zoals Chicken Run en The Wrong Trousers. Early Man is de nieuwste knaller. Holbewoner Dug en zijn stamgenoten rocken de steentijd, maar op een kwade dag wordt hun vallei aangevallen door de machtige Lord Nooth en zijn stam uit de bronstijd. Samen met zijn vriend Zwijnkop bedenkt Dug een ingenieus plan om zijn thuis te redden.