Er is áltijd een goede reden om naar de bioscoop te gaan, maar Pathé geeft je er een paar extra: de films The Hurricane Heist en Lady Bird, die deze week in première gaan. Wil je echt wel zien! 

Van spectaculaire actie tot een fijne coming-of-age film over hoe het is om volwassen te worden, van deze films word je zéker blij.

 

THE HURRICANE HEIST

Heb jij ook zo genoten van de Fast & the Furious-films? Dikke kans dat jij héél erg gaat genieten van The Hurricane Heist. Deze spektakelfilm komt van dezelfde makers en dat is te zien: spanning, sensatie en heel veel snelle voertuigen, aangevuld met nog een ‘klein’ extraatje: een vette tornado die een slaperig stadje van de aardbodem dreigt te vagen. Een groep hackers probeert de slechte weersomstandigheden te misbruiken om zo een kluis vol geld leeg te roven, maar dan kennen ze de broertjes Rutledge (Toby Kebbell en Ryan Kwanten) nog niet. Samen met een stoere beveiligster (Maggie Grace) zetten ze alles op alles om de snoodaards onderuit te halen.

LADY BIRD

Als je tiener bent, vind je álles wat je ouders doen maar stom. Dat geldt zeker voor Christine (Saoirse Ronan) die zich heeft voorgenomen om nóóit zo te worden als haar zwoegende moeder en haar filosoferende vader. Ze probeert een beurs binnen te halen voor een goede universiteit, maar komt erachter dat ze toch echt keihard zal moeten werken om iets te bereiken in het leven. Heerlijke coming-of-age film over groeipijnen, liefdesverdriet en andere puberperikelen.