Wat is er nu leuker dan lekker een filmpje doen in het weekend? Bij Pathé De Munt, Tuschinski, Arena en City zit je comfortabel en kijk je naar de beste films. Dat wordt nog lastig kiezen! 

Ook de komende week valt er weer heel veel te genieten voor de filmliefhebber.

I, Tonya

Het waargebeurde verhaal van schaatster Tonya Harding is nog altijd één van de grootste sportschandalen ooit. Heeft ze haar concullega Nancy Kerrigan nu met een staaf op haar knie laten slaan of niet? Deze hoogst vermakelijke film laat zien dat actrice Margot Robbie wel raad weet dit heerlijk ordinaire, maar ook miskende personage.

GAME NIGHT

Heb jij ook zo hard gelachen om de Horrible Bosses-films? Dan moet je zéker naar Game Night, want ook hier speelt Jason Bateman de hilarische hoofdrol. Zijn personage Max doet elke week mee aan een spelletjesavond. Op een avond besluiten ze voor de variatie eens een moordmysterie te spelen. Maar dat blijkt iets minder onschuldig dan hij dacht.

DEN OF THIEVES

Wie politieagent Big Nick (Gerard Butler) een loer wil draaien, moet van goede huize komen. Hij leidt een volkomen corrupt team in Los Angeles en neemt het zelf ook niet altijd even nauw met de wet. Waneer ze de strijd aanbinden met een bende nietsontziende criminelen, zal duidelijk worden wie de baas is in de buurt. Superspannende actiefilm met een verrassend verhaal.

EVERY DAY

De zestienjarige Rhiannon is een echte tiener. Feestjes, haar vriendje Justin en school bepalen haar leven. Wanneer Justin op een dag nogal vreemd reageert, komt ze erachter dat hij als lichaam fungeert voor een rondreizende ziel, genaamd A. Een heerlijk liefdesverhaal, maar nét even anders dan je gewend bent.

De Hazenschool

Max is een lief hazenjongetje, maar hij heeft één grote wens: lid worden van de coolste bende van de stad. Maar na een vliegtuigcrash belandt hij op de hazenschool, waar de opleiding voor Paashazen net van start is gegaan. Een hele verandering, maar Max vindt het geweldig. Fijne animatiefilm voor jong en oud.