In Skyscraper vlucht Will Ford van de politie terwijl hij zijn familie moet redden uit een brandende wolkenkrabber. Scott Lang probeert in Ant-man and the Wasp balans te vinden in een bestaan als superheld en een vader zijn voor zijn dochtertje. Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again. In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie.

Skyscraper

Will Ford is hoofd beveiliging van de hoogste wolkenkrabber ter wereld. Als er brand uit breekt wordt hij hiervan beschuldigd achter te zitten. Hij slaat op de vlucht en moet tegelijkertijd zijn familie zien te redden.

Ant-man and the Wasp

Scott Lang (Paul Rudd) probeert balans te vinden in een bestaan als superheld en een vader voor zijn dochtertje. Hij wordt op een missie gestuurd met Hope (Evangeline Lilly) aka The Wasp.

Mamma Mia! Here We Go Again

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA.

Hotel Transsylvanië 3

Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen.