Denzel Washington is te zien in de nieuwe Equalizer, waarin hij het recht in handen neemt. In Crazy Rich Asian vergezelt Rachel haar vriend naar een bruiloft, waarna zij ontdekt dat hij afstamt van één van de rijkste families van het land. De vier vriendinnen in de Book Club lezen Fifty Shades of Grey en hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn. En in BlacKkKlansman infiltreert een Afro-Amerikaanse politieagent in een lokale eenheid van de Ku Klux Klan.

The Equalizer 2

Robert McCall neemt het recht in eigen handen en komt op keiharde wijze op voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf.

Crazy Rich Asians

Rachel vergezelt haar vriend naar een bruiloft. Hij heeft een aantal details over zijn leven vergeten te vermelden. Zo stamt hij bijvoorbeeld af van één van de rijkste families van het land. Hun relatie maakt Rachel tot een doelwit.

Book Club

Het leven van de vier vriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey in hun boekenclub lezen. Ze beginnen aan een nieuw hoofdstuk in hun leven.

BlacKkKlansman

Een Afro-Amerikaanse politieagent uit Colorado Springs infiltreert in een lokale eenheid van de Ku Klux Klan en brengt het uiteindelijk tot leider van de eenheid.