Alpha speelt zich 20.000 jaar geleden tijdens de laatste ijstijd. In The Nun neemt een non haar eigen leven en dat wordt onderzocht door een priester en een noviciaat. Riley wordt in Peppermint wakker uit een coma en kan zich alleen herinneren hoe haar man en dochter vermoord werden. De 16-jarige Margot raakt vermist en is na 37 uur nog steeds niet gevonden.

Alpha

Tijdens de laatste ijstijd vinden een voor dood achtergelaten jager en een wolf elkaar. Samen doorstaan ze talloze gevaren.

The Nun

Een jonge non neemt haar eigen leven. een priester en een noviciaat moeten haar dood onderzoeken. Samen onthullen ze een geheim waarbij ze hun leven, geloof en ziel riskeren.

Peppermint

Riley wordt wakker uit een diepe coma. Ze herinnert zich alleen nog hoe haar man en dochtertje voor haar ogen op brute wijze werden vermoord. De moordenaars gaan vrijuit, dus neemt ze het heft in eigen handen.

Searching

David Kim’s dochter raakt vermist en is na 37 uur nog niet gevonden. Hij besluit om op haar laptop te kijken en ontdekt dat zijn dochter veel verborgen hield.