In The Predator triggert een klein jongetje per ongeluk de terugkeer naar de aarde. Johnny English Strikes Again is een nieuw avontuur wanneer na een cyberaanval veel informatie op straat komt te liggen. In A Simple Favor vraagt Emily haar vloggende vriendin om op haar zoontje te passen na school. hij wordt nooit opgehaald en de zij is nergens te vinden. En een groep zwaar bewapende criminelen komen in Final Score een stadion binnen tijdens een voetbalwedstrijd.

The Predator

Nadat een klein jongetje per ongeluk de terugkeer naar aarde triggert, kunnen alleen een groep ex-soldaten een ontevreden docent het einde van de mensheid voorkomen.

Johnny English Strikes Again

Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyberaanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de Britse geheime dienst.

A Simple Favor

Als Emily aan haar vloggende vriendin Stephanie vraagt om haar zoontje op te vangen, is dat natuurlijk een kleine moeite. Maar Emily komt haar kind niet ophalen, neemt haar telefoon niet meer op en niemand weet waar ze is gebleven.

Final Score

Een groep zwaar bewapende criminelen valt met veel geweld een stadion binnen tijdens een voetbalwedstrijd. Supporters veranderen in angstige gijzelaars, die hun leven niet zeker zijn tot de eis om losgeld is ingewilligd.