In All You Need Is Love zoeken de producer en zijn assistent naar een nieuwe ‘Dr. Love’. Twee bondgenoten gaan in Mortal Engines samen de toekomst veranderen. Ralph en Vanellope breken letterlijk het internet! En Arthur Curry gaat ontdekken of hij een koning kan zijn.

All You Need Is Love

De presentator van All You Need Is Love is weg. De producer en zijn assistent zoeken wanhopig naar een nieuwe host. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Mortal Engines

Duizenden jaren nadat onze beschaving is verwoest, heeft de mensheid zich aan de extreme levensomstandigheden aangepast. Twee bondgenoten proberen samen de toekomst te veranderen en te zorgen voor minder onrecht.

Ralph Breaks The Internet

Ralph en Vanellope gaan “letterlijk” surfen op het internet en gaan ze van het ene naar het andere spannende avontuur. Maar is hun vriendschap wel bestand tegen deze dynamische digitale wereld?

Aquaman

Half-Atlantiër ‘Arthur Curry’ maakt de reis van zijn leven waarin hij ontdekt of hij het waard is waarvoor hij is voorbestemd… Een koning!