In Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald ontsnapt Gellert Grindelwald uit zijn gevangenschap. Robin Hood gaat met een groep bendeleden zijn thuis heroveren. Windows gaat over vier vrouwen die niets met elkaar gemeen hebben, behalve overleden echtgenoten. En the Grinch is weer een grappige, hartverwarmende kerstfilm.

Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald

Als Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap zet hij er zijn zinnen op om tovenaars van zuiver bloed groot te brengen, om zo te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.

Robin Hood

Na een felle strijd keert Robin Hood terug naar huis. Hij komt er achter dat het een corrupte plaats is geworden en besluit met een groep bendeleden zijn thuis te heroveren.

Widows

Widows is het verhaal over vier vrouwen die niets met elkaar gemeen hebben, behalve een schuld die is achtergelaten door hun overleden echtgenoten.

The Grinch

Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss vertelt over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou, die juist dol is op kerst.