Jandino is terug met een nieuwe Bon Bini Holland met al zijn geweldige typetjes. Mary Poppins keert ook terug, nu met Emily Blunt. Spider-man: Into The Spider-Verse is een animatie versie van Spider-man over een tiener uit Brooklyn en in Second Act gaat Jennifer Lopez solliciteren zonder diploma, als ze aangenomen is moet ze aan torenhoge verwachtingen voldoen.

Bon Bini Holland 2

Robertico probeert met hulp van zijn oude FC Kip-vrienden Sydney, Rajesh, Gerrie en Tante Judeska Noella’s hart weer te veroveren.

Mary Poppins Returns

Na een tragische gebeurtenis schiet Mary Poppins, de perfecte nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk avontuur maakt, de Banks-familie opnieuw te hulp.

Spider-Man: Into The Spider-Verse

Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

Second Act

Maya wordt geweigerd omdat ze geen diploma heeft. Maar door een vergissing mag ze daarna solliciteren voor een topfunctie en weet zij de CEO te overtuigen dat zij de geschikte kandidaat is.