In ‘The Hate That U Give’ beweegt Starr zich tussen twee werelden: de arme en de rijke. De balans wordt verstoord wanneer Starr getuige is van een schietpartij. 4 vriendinnen gaan in ‘Vals’ naar een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Het wordt al gauw een drama als één van de vriendinnen verdwijnt. In ‘Instant Family’ sticht een koppel een gezin met behulp van adoptie, alleen moeten ze nu een manier vinden om hun kinderen op te voeden. Pianist Don Shirley gaat in ‘Green Book’ op tournee in Amerika. Ze reizen door verschillende blanke staten op plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn.

The Hate U Give

Starr beweegt zich tussen twee werelden: de arme, voornamelijk Afro-Amerikaanse wijk waar ze woont en de rijke, blanke privéschool waar ze naartoe gaat. Deze balans wordt verstoord wanneer Starr getuige is van de dodelijke schietpartij.

Vals

4 vriendinnen besluiten hun vrije dagen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Het wordt al gauw een drama. Na een feestje is Feline ineens verdwenen. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt…

Instant Family

Het koppel Ellie en Pete wil een gezin stichten met behulp van adoptie. Ze voelen zich erg menslievend, tot ze ineens thuis met drie driftige kinderen zitten.

Green Book

Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee, komt hij in contact met Tony Lip. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn volgens hun gids.