Megaster Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de actie-avonturenfilm “Rampage” waarin hij een wereldwijde ramp moet voorkomen, maar ook het monster redden dat ooit zijn vriend was.  In de hilarische komedie I Feel Pretty valt Renee (Amy Schumer) tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets waardoor haar zelfbeeld drastisch verandert. In Truth or dare duiken bovennatuurlijke verschijnselen op die enkele jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Ontdek het adembenemende avontuur van dolfijn Blue in een oceaan vol verrassingen, mysteries en nooit eerder vertoonde beelden!

Rampage: big meets bigger

Primatoloog Davis Okoye (Dwayne Johnson) heeft een hechte band met de intelligente zilverrug gorilla George die hij vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen.

 

I feel pretty

Wanneer Renee (Amy Schumer) tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets valt, verandert haar zelfbeeld drastisch.In plaats van een doorsnee onopvallende vrouw die worstelt met haar onzekerheid, ziet ze zichzelf als één van de meest prachtige en zelfverzekerde personen ter wereld.

 

Truth or dare

Een studente waagt zich met vrienden aan het spel ‘Doen, durven of waarheid’. Dat hadden ze beter niet gedaan, want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft.

 

Disney Nature’s Blue

Ontdek het adembenemende avontuur van dolfijn Blue in een oceaan vol verrassingen, mysteries en nooit eerder vertoonde beelden!