Pas geopend in Amsterdam

Mail naar info@mokummagazine.nl

SQM2 Gym

Veerstraat 75

SQM2 Gym is een pas geopende gym in Amsterdam-Zuid, geïnspireerd op old- en newskool (kick)boxing gyms uit New York. SQM2 gym geeft een grote variatie aan lessen waaronder boksen, kickboksen, functional training en fitness. SQM2 brengt mensen in beweging op fysiek en mentaal niveau op elke vierkante meter.

Bluebirds Yoga

Jan Evertsenstraat 4

Bluebirds is een ‘zentrum’ voor mensen die alles uit het leven willen halen, maar toch ook goed voor zichzelf willen zorgen. De Bluebirdsmethode is ontwikkeld om je drukke leven onder controle te houden. Het is dus niet alleen yoga, maar ook intense cardio, onthaasten, kennis over goed eten en beter in je vel zitten. Ga in een signature les in 90 minuten van totale inspanning naar volledige ontspanning.

&C Store

Van Woustraat 59-H

In de &C Store scoor je de nieuwste items voor je garderobe en interieur, de accessoires van de leukste merken (denk Le Cafe Noir) en toffe kunstwerken van &C-talenten. Je kunt hier waanzinnig goed shoppen voor je vriend(in), je oma, je moeder, je geliefde en natuurlijk ook gewoon voor jezelf. Moe van het shoppen? Drink een lekker bakkie koffie in de &C Coffee bar. Come and see this place to be!

It’s a beauty affair

Van Woustraat 197

Welkom in de comfortabele en luxe salon in hartje de Pijp, waar de specialisten op het totaalgebied van hair, nails en beauty voor je klaar staan. Van een snelle touch-up van je haar, manicure, pedicure, brows, lashes en diverse beautybehandelingen voor je werk, evenement of party, tot een volledig uitgebreid verwenmoment voor jezelf.