Pas geopend in Amsterdam

Mail naar info@mokummagazine.nl

Bar Kaspar

Stadionweg 100

Deze pas geopende bar heeft een brasserie-achtige stijl. Bar Kaspar is open voor lunch, diner en borrel. Verwacht een toegankelijke menukaart met internationale smaken, die met de seizoenen wisselt. Proef de uitstekende wijnen en geniet van de laagdrempelige sfeer. Onze aanraders: de eggs benedict en de belegde broodjes bij de lunch en de steak tartaar, kabeljauw en het hele kippetje bij het diner.

The Breakfast Club Sloterdijk

Changiweg 110

Bij The Breakfast Club Amsterdam kan je terecht voor een lekkere all-day ontbijt of lunch in de stijl van o.a. Parijs en New York. Hierbij worden verse sappen of smoothies geserveerd en voor de zware ochtend een goede bak koffie. Ook voor een goede bodem als je naar de film of naar het casino gaat kun je bij The Breakfast Club terecht. Dit alles met het oog op verse lokale producten.

Parfumerie De SnuifDuif

Wolvenstraat 35

Parfumerie De SnuifDuif is een ode aan het bruisende leven van Amsterdam. Deze kleine, verfijnde maar toch zo unieke parfumerie daagt iedere bezoeker uit zijn zintuigen volledig te gebruiken om zo weer even terug te komen in de wereld van beleving. De meest bijzondere geuren uit Italië, Spanje, Frankrijk en New York vind je hier.

Stan&Co

Weesperplein 4-A

Je leven vraagt continu om aandacht. Werk, sport. Collega’s, contacten, afspraken, studie. Belangrijk, belangrijk. Soms vergeet je het belangrijkste: je vrienden. Niet op een scherm, maar aan een tafel of bar. Muziek op de achtergrond, stemmen, een goed gesprek. Waar het goed eten en drinken is. Waar je lekker zit. Waar altijd wat te zien of te beleven valt. Waar je snel thuis bent. Stan&Co is het podium om je vriendschap te vieren.