Wildschut

WILDSCHUT Roelof Hartplein 1-3 
Bij zonnig weer zit je er heerlijk buiten en ook bij een fikse regenbui vinden we het helemaal niet erg om binnen te zitten. Bij Café Wildschut aan het Roelof Hartplein word je verwend met een fantastische sfeer, een prachtig uitzicht en een uitstekende service. Aan de leestafel tref je elke maand de nieuwe editie van Mokum Magazine aan. Locals, winkelend publiek, reclamemakers, juristen, studenten, theaterbezoekers en toeristen: iedereen is bij Wildschut van harte welkom. Tip: bestel zo’n verrukkelijke Special Spice burger bij Thijs, Dick, Devery of één van hun collega’s!

Café Heuvel

CAFÉ HEUVEL Prinsengracht 568 
‘Als ik sneuvel, dan is het bij Heuvel‘, luidt het motto van deze heerlijke Amsterdamse kroeg op de Prinsengracht 568. Lekker buiten zitten en genieten van voorbijgangers, of binnen Mokum Magazine lezen, of bijpraten en lachen om de allerbeste verhalen van de buurtbewoners: het zou eigenlijk je vaste wekelijkse uitje moeten zijn. En daar is barman Wim het vast mee eens. Proost!

Winkel 43

WINKEL 43 Noordermarkt 43
Aan de Noordermarkt staat een prachtig Amsterdams hoekpandje waarin Winkel 43 is gevestigd. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kun je er ’s zomers en zelfs in de winter genieten van elke zonnestraal op één van de meest zonnige terrassen van 020. En natuurlijk bestel je hier een punt van de alom beroemde en met een 10 van Mokum Magazine bekroonde appeltaart bij bedrijfsleider Thierry, Jimmie of Marco.

Slagerij D. Reinhart

SLAGERIJ D. REINHART Lijnbaanssteeg 10
Wie slim is, voegt dit adresje toe aan zijn/haar favorieten. Slagerij D. Reinhart ging er vorige maand vandoor met de fel begeerde 10 van Mokum Magazine voor de aller-lekkerste ossenworst van Amsterdam. En die koop je bij deze authentieke zaak, waar je de trotse eigenaar Danny Reinhart en/of Shelley altijd goed gehumeurd zult aantreffen. Benieuwd naar het geheim van de ossenworst? Check het YouTube kanaal van Dan The Meat Man.