Seventyfive

SEVENTYFIVE Haarlemmerdijk 55-C
We love Seventyfive, de allereerste sneakershop van Amsterdam. Sinds 1999 vind je hier de allervetste sneakers van 020. Gympen als fashion statement, of gewoon voor sport: de echte sneakerfreaks gaan helemaal los als ze de nieuwste en coolste modellen in het strakke interieur zien staan. Seventyfive vind je op 3 locaties: Nieuwe Hoogstraat, Van Woustraat en op de Haarlemmerdijk – waar je Diego en Robertino ziet shinen!

Café Hermes

CAFÉ HERMES Ceintuurbaan 55
Sjoelen, biljarten, of met een biertje aan de bar hangen: bij Café Hermes aan de Ceinturbaan ben je aan het juiste adres. In de stamkroeg van Douwe Bob Posthuma is het altijd een vrolijke boel en met eigenaresse Bea is het altijd op z’n Amsterdams lachen geblazen. In dit buurtcafé kun je ook iedere Ajax-wedstrijd live bekijken op een groot scherm. Need we say more? Hup, pak tram 3, 12 of 25 en we zien je straks. Proost & pass it on!

Bagels & Beans

BAGELS & BEANS Zeilstraat 64
Mokum Magazine kun je ook gratis meenemen bij alle 19 Amsterdamse vestigingen van Bagels & Beans. Zo ook bij deze zaak, waar je bij binnenkomst gastvrij wordt verwelkomd door de vrolijke gezichten van Eva, Isabella, Marian, Yara, Lana en Patrick. Voor koffie, bagels en geluk ben je bij hen aan ’t juiste adres!

Shabu Shabu

SHABU SHABU Rembrandtplein 47
Mokum Magazine ging op zoek naar het lekkerste All You Can Eat-restaurant van Amsterdam. Uitgerekend op de drukke zaterdagavond bestelden we in de eerste ronde steeds dezelfde gerechten en letten daarbij streng op service, snelheid en kwaliteit. De grote winnaar: Shabu Shabu op het Rembrandtplein. Wij feliciteren manager Paul en zijn team met de fel begeerde 10 van Mokum Magazine!