Trouwlustige Amsterdammers opgelet! Op Valentijnsdag 2018 stelt Paradiso één keer de deuren open om als een échte ster te trouwen. Ja, dat willen we allemaal wel. Amsterdam is sowieso een topstad om te trouwen: check de toffe locaties hieronder maar eens. 

Trouwen kan overal. Tenminste, bijna overal!

Paradiso
De grootste sterren staan er op het podium, maar op op de meest romantische dag van het jaar, ofwel Valentijnsdag, gebruik jij je microfoon om heel hard ‘Ja!’ te roepen. Het is op woensdag 14 februari 2018 namelijk voor één keer mogelijk om te trouwen in de Amsterdamse poptempel. Zoek snel een huwelijkskandida(a)t(e) als je die nog niet hebt, want je kunt je nog tot en met donderdag 14 september 2017 inschrijven bij Paradiso. Er is plek voor tien stellen en ’s avonds vier je sámen feest. All you need is love!

Level Eleven
Trouwen op hoog niveau? Het kan bij Level Eleven, de bovenste verdieping van de Zilveren Toren. Laat je hoogtevrees wel thuis: met 360 graden uitzicht over Amsterdam en het IJ gaat het je vanzelf duizelen. Of zou het de liefde zijn?

InterContinental Amstel Amsterdam
Wie op stand wil trouwen met foto’s om later met trots aan de achterkleinkinderen te laten zien: Het Amstel Hotel is the place to be.

Het Rijk van de Keizer
Nét buiten de ring, maar op en top Amsterdams: Het Rijk van de Keizer. Wil je een uil die de ringen naar je toe vliegt? Kan allemaal!

Desmet Studio’s
Als je je nou één dag een superster wil voelen, dan is het wel op je trouwdag. Kan, bij Studio Desmet. Kun je meteen een filmpje maken met jezelf in de hoofdrol.

Hortus Botanicus
Zeg het met bloemen, bomen en planten in de Hortus Botanicus. De liefde tussen jullie zal net zo hard groeien als de planten in deze unieke setting.

Het kerkje van Ruigoord
Herman Brood en Nina Hagen trouwden ooit in het kerkje van Ruigoord. Een écht rock ’n roll-stel, maar het huwelijk was nep.