Ik houd van Amsterdam. Binnenkort kom ik er voor de tweede keer en daar kijk ik nu al naar uit. Toen ik voor de allereerste keer op Schiphol landde, was ik zo blij als een kind. Ik wilde er namelijk altijd al eens naartoe. Het eerste dat me opviel aan Amsterdam was de adembenemende architectuur en de magistrale grachten.

En de mensen hebben écht blond haar. Geloof me, in mijn woonplaats New York betalen de inwoners zich scheel om maar van dat prachtige blonde haar te kunnen hebben. Ook opvallend: the boys in town zijn on-ge-loof-lijk knap. Ik heb echt mijn ogen uitgekeken! Helaas ben ik de vorige keer maar kort in Amsterdam geweest en heb ik niet genoeg kunnen doen. Ik ben nou eenmaal het type dat zelfs op haar hotelkamer nog aan het werk is. Note to myself: ik móet gewoon echt een keer terugkomen als ik een langere periode vrij heb.

Over werk gesproken: ik heb ontzettend veel zin in het Milkshake Festival. Vrienden van mij zijn er vorig jaar geweest en ze waren razend enthousiast. Ze noemden Milkshake zelfs één van de betere festivals ter wereld. Ze hebben me alvast ingefluisterd dat het er niet uitmaakt wie of wat je bent, hoe je eruit ziet en wie je lief hebt. Een feest voor hetero’s, homo’s, transgenders en alles wat daar tussen zit. The message is love, een boodschap die goed bij jullie stad past en waar jullie trots op mogen zijn. Zelden heb ik me zo welkom gevoeld als in jullie prachtige hoofdstad. Hope to see you guys very soon!

Amanda Lepore