Pas geopend in Amsterdam

Mail naar info@mokummagazine.nl

Studio 9 Pilates

Middenweg 67-F

Studio 9 Pilates heeft een nieuwe, moderne studio geopend in de Watergraafsmeer. Deze volledig gerenoveerde studio bestaat uit meerdere ruimtes waar verschillende lessen gegeven worden, waaronder Reformer Pilates. De (groeps- of privé)lessen van Studio 9 Pilates worden gekenmerkt door een ontspannen sfeer, veel afwisseling, persoonlijke aandacht en zijn geschikt voor iedereen. Het doel van Pilates is het versterken van de spieren rondom je rug, buik en bekken. Hiermee verbeter je je houding, balans, coördinatie, flexibiliteit en verminder je het risico op blessures. Meer weten? Check studio9-pilates.nl

Ibizamode & wonen Store

Rozengracht 231

In de Ibizamode & wonen Store koop je de nieuwste collecties van merken als Isla Ibiza, Hot Lava, Miss June, Gado Gado en Free People. Ook accessoires met een gypsy touch vind je in overvloed in deze nieuwe winkel. Tassen met fringes, zilveren sieraden, sjaals met kleurrijke prints en boots van het zachtste leer: kom kijken, voelen en passen. In het assortiment van Ibizawonen vind je hoge kwaliteit meubels, zoals stoere wandkasten en robuuste deuren. Accessoires als kussens met boho print, spannende dierenschedels, sfeervolle spiegels en kleurrijke parasols geven jouw interieur a hint of boho.

Pek&Kleren

Van der Pekstraat 56-58

Pek&Kleren is een concept store, of zoals ze het zelf noemen: een klein warenhuis. Bij Pek&Kleren kun je shoppen onder het genot van een kop koffie en je laten inspireren door de zorgvuldig samengestelde collectie van veelal duurzame merken. Naast dames- en herenkleding worden er ook schoenen, sieraden, woonaccessoires, cadeauartikelen en planten verkocht.

Gebrouwen door Vrouwen

Jan Pieter Heijestraat 119-D

Gebrouwen door Vrouwen is ontstaan als hobby van twee Amsterdamse zussen. Ze begonnen in 2013 met bier brouwen, gewoon thuis in een pan van 35 liter. Met vallen en opstaan hebben ze zich het brouwproces eigen gemaakt en nu weten ze precies hoe ze een fris, zoetig en smaakvol bier kunnen maken. Thuis experimenteren ze verder door steeds weer nieuwe bieren te creëren. De beste bieren worden in grote hoeveelheden gebrouwen, zodat iedereen ervan kan meegenieten.