Pas geopend in Amsterdam?

Mail naar info@mokummagazine.nl

Coffee on the Roll

Van Noord naar Zuid

Lonneke Vaandriks heb je vast wel eens voorbij zien komen. Sinds een half jaar rijdt ze met haar bakfiets van Noord naar Zuid met haar mini-koffiebar. Van de markt op het Buikslotermeerplein naar de vrijdagmarkt op het Minervaplein. Van een event in Paradiso naar de volkstuintjes bij Amstelglorie. En van de NDSM-werf naar het Purmerplein. Kan dit concept nog leuker? Ja hoor, Lonneke bezit ook een mini-terras met haar bagagedrager als tafel. Kijk voor haar gegevens en sfeerimpressies op haar Facebookpagina (Coffeeontheroll) of op de website coffeeontheroll.nl

Blitskikker / De Kinderkapper Amsterdam

Javastaat 117 

Na maandenlang plannen maken, een ruimte zoeken, verbouwen, inrichten en inkopen is Amsterdam-Oost weer een fantastische kidszaak rijker. Blitskikker is een winkel voor kinderen van 0 tot 12 jaar met speelgoed, kleding, cadeautjes en zelfs een kapper: De Kinderkapper Amsterdam. Maar je kunt er natuurlijk ook gewoon een kopje koffie of een sapje drinken terwijl de kinderen aan het spelen zijn.

Bij Storm

 IJdijk 10

Welkom Bij Storm. Ontvlucht het drukke centrum van Amsterdam. Bij Storm is een goed bewaard geheim op het Zeeburgereiland, vlakbij IJburg en aan de Ring A10. Met uitzicht op het Buiten-IJ is het dé ideale locatie voor ontspanning, genieten, mensen ontmoeten, momenten vieren en om bij het kampvuur te zitten. Ook een mooie plek voor een kinderpartijtje, babyborrel, trouwerij, bedrijfsborrel, groepsuitjes of verjaardagsfeestjes.

Trade Amsterdam

Warmoesstraat 98

Trade is een kwaliteitsfoodcourt, kantine en supermarkt onder één dak in het hart van Amsterdam. Hier eet je smakelijke en lokale gerechten, waaronder salades en maaltijden, dranken, gebak, kaas, vlees, bioproducten en veel meer. Je vindt er ook een aantal shops van vooraanstaande Amsterdamse restaurants voor gezonde, snelle en lekkere maaltijden. Denk aan sushi van Meneer Temaki, sappen en maaltijden van The Juice Brothers, bouillon en soepen van de Bouillon Brothers en vegan ijs van Van Leeuwen Ice Cream.